کره پسته چیست از سوال های پر تکرار برای خیلی از افرادی است که به دنبال یک میان وعده خوشمزه و مقوی می گردند. در این مقاله از مغز و پسته قصد داریم با هم به صورت کامل در مورد اینکه کره پسته چیست و چطرو تهیه می شود، و البته اینکه چه خواصی دارد صحبت کنیم.
پسته و مشتقات آن همیشه از پرطرفدار ترین و بهترین انواع خوراکی ها بوده که طرفداران بسیاری را در سراسر دنیا دارند. در صورتی که نگاهی به قیمت پسته و محصولاتی که از این ماده مغذی در آنها استفاده شده است بیندازید متوجه همه چیز خواهید شد. در دنیای امروزه، کره پسته به عنوان یکی از محصولات پسته با استقبال بسیاری از مردم مواجه شده است. این محصول، مانند خود پسته، دارای خواص ویژه ای است که در مصرف آن تاثیرگذار است. کره پسته، به دلیل مزه خوشمزه و طعم مطلوبش، در طیف وسیعی از غذاها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین، این محصول به عنوان یک منبع طبیعی از کلسترول مفید برای بدن شناخته شده است که می تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند.
کره پسته از طریق فرآیندی ساده، از مغز پسته خام و برشته تهیه می شود. این محصول با اضافه کردن مواد طبیعی مانند شکر و هل، طعم و ارزش غذایی بیشتری به دست می آید. با توجه به اینکه کره پسته در مناطق مختلف به راحتی در دسترس است و می توان آن را به سادگی در منزل تهیه کرد، می تواند به عنوان یک انتخاب سالم و خوشمزه برای خانواده ها مطرح شود. در این مقاله، به بررسی دقیق تر خواص و کاربردهای کره پسته پرداخته خواهد شد تا خوانندگان بتوانند از این محصول مفید بهتر استفاده کنند.
پسته فرآوری شده یا همان کره پسته چیست
در این بخش از مقاله قصد داریم به توضیح اینکه کره پسته چیست بپردازیم، در واقع کره پسته یکی از مشتقات پسته می باشد که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخور دار است و به دلیل اینکه فاقد کلسترول می باشد استفاده از آن برای همه افراد توصیه می شود.
کره پسته دارای مقادیر زیادی آهن و فسفر می باشد که می تواند برای تقویت و افزایش حافظه بسیار مناسب باشد، بنابراین کره پسته را می توان به عنوان یکی از محصولات و خوراکی های کم حجم و مقوی دانست که به دلیل سرعت جذب بالایی که دارد یکی از گزینه های بسیار مناسب برای افراد بزرگسال و به ویژه برای ورزشکاران می باشد.
در روش های صنعتی در تهیه کره پسته از افزودنی های مجاز برای افزایش کیفیت و ماندگاری کره پسته استفاده می کنند، اما در روش های طبیعی از این افزودنی ها استفاده نمی شود.
به طور کلی پسته یکی از محصولات ارزشمندی می باشد که در کشور ما تولید می شود و بخش عمده ای از آن به سایر کشور ها صادر می شود، پسته هم مانند سایر محصولات انواع مختلفی دارد که هر یک از آنها کاربرد های ویژه خود را دارند بنابراین اگر قصد تهیه کره پسته در منزل را دارید به شما توصیه می کنیم که حتما پسته ای را انتخاب نمایید که از کیفیت مناسبی برخور دار باشد. همچنین می توانید برای آشنایی بیشتر با انواع پسته های به مقاله انواع پسته مراجعه نمایید تا با هریک از آنها آشنا شوید و بتوانید به راحتی پسته مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
در واقع کره پسته محصولی می باشد که از آسیاب کردن پسته خام و برشته شده به همراه طعم دهنده های طبیعی مانند شکر و هل به دست می آید که معمولا باید این ترکیب از 80 دصد مغز پسته و 20 درصد طعم دهنده تشکیل شده باشد. امروزه برای تهیه کره پسته بیشتر از پسته های دهان بسته استفاده می کنند و دلیل استفاده از پسته های دهان بسته برای تهیه کره پسته این است که پسته های دهان بسته از لحاظ سلامت بهترین انتخاب می باشند.
در بخش بالا به توضیحاتی درباره کره پسته چیست پرداختیم اما شاید این سوال که چرا واژه کره را به این محصول نسبت داده اند هم برای شما پیش آمده باشد، در پاسخ به این سوال می توان گفت که در طی فرآیند تولید این محصول روغن پسته از آن جدا می شود و چربی پسته کاملا در آن باقی می ماند و همین باعث می شود که پودر آسیاب شده پسته حالت خمیری پیدا کند و همین امر باعث شده است که به این فرآورده کره پسته بگویند. همچنین لازم به ذکر است که روغن و چربی به دست آمده از آسیاب پسته کاملا طبیعی می باشد و فاقد کلسترول است.
در این بخش از مقاله برای شما در رابطه با اینکه کره پسته چیست و چگونه تهیه می شود توضیحات مختصری را ارائه دادیم بنابراین لازم است که با خاصیت های این محصول ارزشمند هم آشنا شوید که در بخش بعدی برای شما در این رابطه توضیحاتی را آورده ایم.
خواص کره پسته چیست
همان طور که می دانید کره پسته یکی از مشتقات پسته می باشد که دارای طعم و مزه ای بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که اسفاده از آن به همه افراد و همه سنین به دلیل مقوی بودن و انرژی زا بودن توصیه می شود. همچنین کره پسته در بسیاری از موارد کاربرد های ویژه ای دارد که در بخش های بعدی برای شما آنها را توضیح خواهیم داد. به طور کلی کره پسته از خاصیت های زیادی برخور دار می باشد که در ادامه به توضیح اینکه خاصیت های کره پسته چیست پرداخته ایم.
خاصیت های کره پسته عبارتند از موارد زیر:
کالری پایین این محصول
شاید در میان آجیل ها پسته جزو محصولات کم کالری محسوب نشود، در واقع کم کالری ترین محصول در بین آجیل ها شاه بلوط می باشد که بافت آن بیشتر شبیه به سبزی نشاسته ای می باشد و به همین دلیل استخراج روغن از آن ممکن نمی باشد بنابراین می توان کره پیسته را که از پسته خام تهیه می شود یکی از محصولات کم کالری در نظر گرفت و از استفاده آن لذت ببرید بدون اینکه نگران افزایش کالری خود باشید.
دارای منبع اسید آمینه
یکی دیگر از خاصیت های کره پسته داشتن منبع اسید آمینه می باشد، آمینو اسید های شاخه ای یا همان زنجیره دار شامل ایزو لوسین، والین و لوسین می باشد که این ترکیب از اسید های آمینه می توانند یک سوم بافت عضلانی بدن را تشکیل بدهند. بنابراین کره پسته یکی از محصولات مفید با منبع غنی از اسید های آمینه می باشد.
داشتن خاصیت آنتی اکسیدان
از خاصیت های دیگر کره پسته می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد، در واقع پسته در مقایسه با سایر محصولات دانه های روغنی از خاصیت آنتی اکسیدانی بالاتری برخور دار می باشد که این آنتی اکسیدان ها برای سلامت بدن ضروری می باشند و حتی می توانند از آسیب های سلولی و برخی از بیماری ها مانند سرطان پیشگیری کنند. محصول ارزشمند پسته یک منبع غنی از آنتی اکسیدان های ویتامین E، ویتامین C و آنتی اکسیدان های لوتئین می باشد.
مفید برای سلامت چشم
یکی دیگر از خاصیت های کره پسته، مراقبت از بسیاری از آسیب ها و بیماری های چشمی می باشد در واقع پسته یکی از محصولاتی می باشد که در میان همه آجیل ها دارای بیشترین مقدار زیگزانتین و لوتئین که دو تا از مهم ترین آنتی اکسیدان ها برای سلامت چشم می باشند که می توانند بیماری های چشمی مانند آب مروارید را کاهش بدهند.
مفید برای سلامت قلب
از خاصیت های دیگری که کره پسته دارد، مفید بودن برای سلامت قلب می باشد. به طور کلی پسته یک محصول غنی از اسید های چرب و غیر اشباع می باشد که می توانند در کاهش فشار خون بالا نقش مفیدی داشته باشند.
فیتواسترول موجود در این محصول سبب کاهش جذب کلسترول موجود در مواد غذایی می شود و همچنین می تواند باعث کاهش سطح کلسترول بد شود و از بیماری های کاهش جریان خون، انسداد رگ های خونی و افزایش سایر بیماری های قلبی جلوگیری کند بنابراین استفاده از پسته و کره پسته را به شما توصیه می کنیم.
دارای منبع غنی آرژنین
کره پسته و پسته از محصولاتی می باشند که دارای بهترین منبع از آرژنین می باشند در واقع این مولکول ها می توانند به بهبود عملکرد بهتر در بسیاری از فرآیند های بدن کمک نمایند. آرژنین یکی از منبع های مهم می باشد که می تواند نقش مفیدی را در تنظیم متابولیک های بدن ایفا کند و با افزایش سطح اکسید نیتروژن در بدن از انسداد دیواره شریانی جلوگیری نماید.
تقویت سیستم ایمنی بدن
از خاصیت های دیگر کره پسته می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد در واقع پسته از محصولاتی می باشد که می تواند به بهبود عملکرد سلول های ایمنی بدن کمک بسیاری بکند. همچنین این محصول ارزشمند سرشار از ویتامین B6 می باشد که این ویتامین برای سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی و لازم است.
همچنین وجود سطح بالایی از آنتی اکسیدان در پسته می تواند از بدن در برابر بیماری های میکروبی دفاع کند بنابراین استفاده از پسته و کره پسته را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم.
مفید برای کاهش استرس
یکی از خاصیت های مفید کره پسته این می باشد که می تواند به خوبی با اثرات منفی استرس مقابله کند و دلیل آن وجود آنتی اکسیدان های بی شماری است که در پسته موجود می باشند. اگر شما هم شخصی هستید که در فصل زمستان به دلیل سرما و کاهش نور خورشید احساس افشردگی و کاهش شادابی می کنید کره پسته می تواند برای شما بسیار مفید باشد و با داشتن آنتی اکسیدان های قوی می تواند اثرات منفی استرس را از شما دور کند، بنابراین به شما توصیه می کنیم حتما از کره پسته استفاده نمایید همان طور که در بخش کره پسته چیست توضیح دادیم این محصول دارای ارزش غذایی بالایی می باشد که برای همه سنین مفید است.
پیشگیری از بیماری سرطان
به طور کلی پسته و کره پسته از محصولات با ارزشی هستند که سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشند و می این آنتی اکسیدان ها برای کاهش سرطان های ریه و پوست بسیار مفید می باشند. در واقع پسته یک محصول غنی از گاما توکوفرول است از نفوذ و تابش مضر نور خورشید جلوگیری می کند.
مفید برای سلامتی پوست
یکی دیگر از خاصیت هایی که کره پسته دارد، مفید بودن آن برای سلامتی پوست می باشد. در واقع این محصول سرشار از ویتامین E می باشد که می تواند به شما برای داشتن پوستی سالم و شاداب کمک کند و ویتامین E می تواند از پوست شما به خوبی در برابر اشعه ماورا بنفش محافظت کند. بنابراین می توانید با مصرف روزانه پسته و کره پسته از داشتن پوستی شاداب و جوان لذت ببرید.
در بخش بالا به صورت کامل توضیحاتی را در رابطه با اینکه خاصیت های کره پسته چیست ارائه کردیم، تا با شناخت این خاصیت ها با خیالی آسوده از این محصول ارزشمند استفاده کنید و میزان سلامتی بدن خود را افزایش دهید.
طرز تهیه کره پسته به صورت طبیعی در منزل
کره پسته یکی از بهترین مشتقات پسته می باشد که سرشار از خاصیت های بی نظیری می باشد. کره پسته به دو روش صنعتی و طبیعی تهیه می شود که در این بخش از مقاله می خواهیم طرز تهیه کره پسته به صورت طبیعی در منزل را برای شما توضیح دهیم تا بتوانید به راحتی خودتان آن تهیه نمایید و از خوردن این خوراکی خوشمزه لذت ببرید.
کره پسته ای که به روش صنعتی تهیه می شود دارای مواد افزودنی برای افزایش ماندگاری و بهبود کیفیت محصول می باشد اما کره پسته ای که به روش طبیعی تولید می شود به علت استفاده نکردن از افزودنی هایی مانند کره، روغن و لسیتین که یک افزودنی خوراکی در صنعت شکلات سازی و شیرینی می باشد، دارای یک بافت ضخیم و سفت است.
برای تهیه کره پسته در منزل می توانید مقداری مغز پسته خام و برشته شده را آسیاب کنید، دقت داشته باشید که باید مغز پسته حدود 80 درصد باشد و به خوبی مغز پسته را آسیاب کنید به صورتی که کاملا له شوند و سپس مقداری آب گرم به آن اضافه کنید تا پودر پسته به حالت خمیری در بیاید.
پس از اینکه خمیر پسته به حالت مطلوب شما در آمد نوبت آن است که طعم دهنده مورد نظر خود را به آن اضافه کنید، دقت داشته باشید که طعم دهنده باید حدود 20 درصد باشد. برای طعم دهنده می توانید از عسل، شکر، هل و یا گل سرخ استفاده کنید که می تواند در خوشمزه شدن کره پسته بسیار موثر باشد.
پس از اضافه کردن طعم دهنده مورد نظر خود به پودر پسته، کره پسته شما آماده است. می توانید برای نگهداری از آن از ظرف های شیشه ای یا پلاستیکی در دار استفاده نمایید و از آن در یخچال نگهداری کنید. در واقع بهترین روش برای تهیه کره پسته در منزل استفاده نکردن از مواد افزودنی و شیمیایی می باشد و همچنین سعی کنید در تهیه آن از حرارت زیاد استفاده نکنید.
اما برای تهیه کره پسته در منزل باید به یک سری از نکات توجه داشته باشید، که این نکات عبارتند از موارد زیر:
- برای تهیه کره پسته در منزل حتما از پسته خام استفاده نمایید.
- از تهیه کره پسته با مغز پسته بو داده شده و نمکی خودداری کنید.
- از مغز پسته تازه به دلیل داشتن چربی بیشتر برای تهیه کره پسته استفاده کنید.
- مغز پسته ای که برای تهیه کره پسته استفاده می کنید باید مرغوب و با کیفیت باشد.
در بخش بالا درمورد اینکه طرز تهیه کره پسته چیست توضیحاتی را بیان کردیم تا با استفاده از آنها بتوانید به راحتی برای خود یک کره پسته خوشمزه را درست کنید. اما دقت داشته باشید که برای تهیه آن نکاتی که در بالا بیان کردیم را در نظر بگیرید.
ارزش غذایی کره پسته چیست
همان طور که می دانید پسته یکی از آجیل های خشکبار می باشد که بسیاری از افراد از مغز خام آن هم استفاده می کنند. پسته سرشار از خواص زیادی می باشد و کره پسته هم از این خواص ها مستثنا نمی باشد.
در واقع پسته حاوی مقادیر زیادی از اسید آمینه های آرژینین می باشد که بر روی هورمون های رشد تاثیر زیادی می گذارد و می تواند در غده پانکراس سبب آزاد شدن هورمون انسلین بشود.
همچنین پسته و کره آن برای رفع کم خونی و بهبود رشد کودکان بسیار مفید می باشد، مغز پسته سرشار از ویتامین های A، B1، B3، کلسیم، پتاسیم، آهن و فسفر می باشد و همین امر سبب شده است که این محصول دارای ارزش غذایی بالایی باشدو به دلیل وجود آهن و فسفر می تواند برای افزایش ضریب هوشی و حافظه بسیار مفید باشد. در واقع پسته به دلیل اینکه که جذب سریعی دارد توسط بسیاری از ورزشکاران هم مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی میتوان در پاسخ به اینکه ارزش غذایی کره پسته چیست به خاصیت های بی شمار پسته اشاره کرد. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر در رابطه با خواص درمانی پسته به مقاله خواص پسته مراجعه نمایید.
کاربرد های کره پسته چیست
همان طور که تا این بخش از مقاله متوجه شدید کره پسته از مشتقات مهم پسته می باشد و از خاصیت های زیادی برخور دار است که همه این خاصیت ها سبب افزایش ارزش غذایی این محصول شده اند. امروزه از کره پسته در موارد بسیاری استفاده می شود که در ادامه به بررسی اینکه کاربرد های کره پسته چیست پرداخته ایم.
کاربرد های کره پسته عبارتند از موارد زیر:
- درست کردن دسر: کره پسته یکی از خوراکی های خوشمزه می باشد که می تواند طعم بی نظیری را به دسر های شما ببخشد، بنابراین استفاده از کره پسته در تهیه دسر هایی که برای میهمانان خود درست می کنید یکی از بهترین گزینه ها می باشد.
- تزئین کیک های شکلاتی: کیک شکلاتی امروزه جزو خوراکی هایی خوشمزه و پر طرفدار قرار گرفته است که امروزه بسیاری از افراد برای داشتن یک کیک شکلاتی خوشمزه و با طعمی متفاوت آن را با کره پسته تزئین می کنند و از طعم فوق العاده آن لذت می برند.
- درست کردن بستنی: امروزه بستنی یکی از خوراکی های پر طرفدار به شمار می آید که در برخی از بستنی فروشی ها در تهیه بستنی و به عنوان روکش از کره پسته استفاده می کنند، همچنین اگر شما جزو افرادی هستید که خودتان در منزل بستنی درست می کنید می توانید از ترکیب کره پسته با آن استفاده کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
- استفاده از کره پسته در صبحانه: یک دیگر از کاربرد هایی که کره پسته دارد استفاده از آن به همراه نان تست برای صبحانه می باشد، این خوراکی خوشمزه به عنوان صبحانه می تواند انرژی شما را چند برابر کند.
در بخش بالا به توضیح اینکه کاربرد های کره پسته چیست پرداختیم، در واقع کره پسته کاربرد های زیادی دارد و موارد بالا بخشی از آنها می باشد. در کل از کره پسته می توانید به هر نحوی که می خواهید استفاده کنید و از طعم بی نظیر بهره مند شوید.
نتیجه گیری
در مقاله بالا به صورت کامل در رابطه با اینکه کره پسته چیست و چه کاربرد هایی دارد پرداختیم، در واقع کره پسته از آسیاب پسته خام و برشته شده به همراه طعم دهنده های طبیعی مانند شکر، عسل و هل تهیه می شود. کره پسته به دلیل خاصیت های بی شماری که دارد از ارزش غذایی بالایی برخور دار است و استفاده از آن به همه افراد و همه سنین به دلیل اینکه فاقد هرگونه چربی و کلسترول می باشد توصیه می شود.
کره پسته کاربرد های زیادی دارد که در این مقاله به برخی از آنها اشاره کردیم اما در واقع شما می توانید از این خوراکی خوشمزه به هر نحوی استفاده کنید و از طعم خوشمزه و بی نظیر آن لذت ببرید. به طور کلی در پاسخ به این سوال که کره پسته چیست می توان گفت که یکی از مهم ترین مشتقات پسته می باشد که از استفاده از آن به دلیل خواص های بی شماری که برای سلامتی مفید می باشد.